L'Ajuntament de Benissa i el Centre de Transfusions d'Alacant, ha organitzat una Jornada de Donació de Sang i de Medul·la Òssia que tindrà lloc en la localitat, dijous que ve, dia 10 de novembre, en la qual també col·laboraran la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2017 i l'Associació de Moros i Cristians.

En la presentació d'aquesta campanya van estar presents la regidora de Sanitat, Gloria Ivars; la regidora de Festes, Francis Esquerdo; Mª Teresa Garro i Encarna Martínez, del Centre de Transfusions d'Alacant; el president de l'Associació de Moros i Cristians, Ximo Nadal i el president de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2017, Joanjo Estupiñà.

Sota el lema “La Festa també dóna vida”, s'ha volgut implicar, com en anys anteriors, a aquestes associacions festeres del municipi, de les quals formen part nombroses persones, per a aconseguir el màxim nombre de donants.

La doctora Garro va explicar que, com a novetat, enguany es realitzarà una campanya de donació de medul·la òssia al costat de la tradicional donació de sang. Totes aquelles persones interessades a ser donants, podran confirmar la seua intenció durant aquesta jornada. A Benissa la ciutadania va tenir l'oportunitat d'informar-se sobre la donació de medul·la òssia en la xarrada que va impartir la doctora M. José Sánchez Sempere, hematòloga de Marina Salut, dins de la programació del Mes de la Salut.

La cita serà el dia 10 de novembre al Centre Social Bèrnia, en horari de 16.30 a 20.30 hores, i el que es pretén és fidelitzar a nous donants i que es consciencie la població sobre la gran ajuda que poden oferir amb aquest gest.

Cal recordar que els requisits per a ser donant són:
- Pesar més de 50 kg
- Tenir entre 18 i 65 anys
- Acudir amb DNI
- Estar bé de salut.

Roda Sang 1