• L'horitzó temporal incert obliga a Benissa a posposar-les fins a abril de 2021.
• Ximo Nadal: “Ha sigut una decisió consensuada entre l'ajuntament i els festers de 2020 i 2021”
• Arturo Poquet: “L'any que ve podrem celebrar-les amb més il·lusió i fortalesa que mai”

L'Ajuntament de Benissa ha consensuat amb els festers d'enguany i del pròxim, l'ajornament de les festes patronals de la Puríssima Xiqueta fins a abril de 2021. Després de diverses reunions entre membres del govern municipal i la Comissió de Festes, s'ha pres, segons ha manifestat l'edil de Festes, Ximo Nadal “la millor decisió pensant en la seguretat sanitària de la població”. Encara que ha sigut bastant complicat “perquè tots volíem poder celebrar-les en els pròxims mesos, l'horitzó incert d'aquesta crisi ens ha obligat a actuar amb determinació”, ha dit Nadal. I és que el problema de l'ajornament anual afectava directament els festers de 2021. Per això, segons ha declarat el màxim representant de la festa a Benissa “ha sigut una decisió consensuada entre l'ajuntament i els festers dels dos anys”.
Per part seua, l'alcalde, Arturo Poquet, ha volgut agrair a tots els festers i, especialment a la seua presidenta, Rosana, el gran exercici de “responsabilitat i generositat”.
Poquet ha considerat destinar els 80.000 euros previstos en els pressupostos per a les festes patronals d'enguany, al Pla d'Ajudes Econòmiques a famílies, empreses i autònoms afectats per la crisi del Covid-19. El primer edil ha volgut tancar la seua intervenció manifestant que “enguany tots celebrarem la festa des de casa en un exercici de recolliment i devoció a nostra Puríssima Xiqueta, i l'any que ve podrem fer-lo al carrer amb més il·lusió i fortalesa que mai”.