• Els paquets distribuïts pel consistori contenen un pot de gel hidroalcohòlic, una mascareta i guants homologats.
• El govern municipal pretén amb aquesta mesura pal·liar el dèficit de material sanitari d'altres institucions i evitar la propagació de possibles contagis en el municipi.

L'Ajuntament de Benissa ha accelerat la maquinària administrativa del departament de contractació per a adquirir amb caràcter d'urgència 10.000 unitats sanitàries amb la intenció de repartir-les entre totes les famílies del municipi. Per a la seua distribució, el consistori ha creat una brigada composta per personal emprat de l'ajuntament, policia local i voluntaris de protecció civil.
El paquet conté un pot de gel hidroalcohòlic, una màscara de protecció i uns guants amb les homologacions de qualitat pertinents. Encara que la dispersió geogràfica i territorial de Benissa complicaran en bona part la labor de lliurament, des de l'ajuntament s'espera que al llarg de les dues pròximes setmanes es puga haver repartit la pràctica totalitat del material. Una faena a la qual també se sumaran diferents membres de la corporació municipal.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha assenyalat la importància de “continuar reforçant les mesures de seguretat entre la població”. Per això, “davant l'escassetat de material sanitari oferit per la resta d'administracions públiques, l'Ajuntament de Benissa s'ha vist en l'obligació d'assumir aquesta important inversió social”, ha declarat el primer edil. El màxim responsable municipal ha volgut tancar la seua intervenció sentenciant que “farem tot el que siga necessari per a protegir als nostres veïns i veïnes”.