• L'equip de govern ha declarat “prioritària” la seguretat de la plantilla municipal.
• Isabel Bou: “Volem oferir garanties sanitàries al personal funcionari i a la població de Benissa”
• Arturo Poquet: “Hem de garantir la seguretat dels nostres empleats municipals i també de la ciutadania amb la qual entren en contacte”

L'Ajuntament de Benissa ha realitzat entre el dia d'ahir i hui més d'una trentena de test sanitaris als empleats i empleades municipals que en aquests moments es troben desenvolupant la seua labor en contacte directe amb la població. Les àrees sobre les quals s'ha actuat han sigut policia local, serveis socials i el voluntariat de protecció civil. Pel que fa al personal de neteja, manteniment i recollida de residus, les anàlisis es duran a terme al llarg de la setmana pròxima. Aquestes proves que s'han encarregat la mercantil Laboratorios González S.L, tenen un cost de 40 euros per unitat. A través d'un senzill anàlisi es pot detectar si la persona es troba infectada per coronavirus.
El govern municipal ha destacat la necessitat d'extremar les precaucions i operar baix la més absoluta seguretat. La regidora de Sanitat, Isabel Bou ha dit que “volem oferir garanties al personal funcionari i a la població de Benissa”. Per part seua, l'alcalde, Arturo Poquet, ha declarat que per a ell i la resta del seu equip “les persones són el primer”, per això “hem de garantir la seguretat dels nostres empleats municipals i també de la ciutadania amb la qual entren en contacte”. Especialment delicat és el cas de les assistentes socials que diàriament tracten amb població declara de risc, per la qual cosa s'ha considerat, en el seu cas, extremar les precaucions. Des del consistori es pretén continuar reforçant la seguretat sanitària de tota la població i per a això s'està treballant ja en un protocol que s'anunciarà al llarg de la setmana pròxima.