• L'Associació de Comerç i Empresa ACEB i l'Ajuntament de Benissa a través d'AFIC-CREAMA han sigut els encarregats de l'organització d'aquesta acció.
• Isabel Bou: “És fonamental continuar introduint dinamitzacions comercials per a ajudar al teixit econòmic de Benissa”.

‘Comprar a Benissa és un bon regal’ és el lema publicitari triat per l'Ajuntament de Benissa per a la campanya comercial de Nadal en el municipi. Una iniciativa que ha sigut organitzada de manera conjunta amb l'Associació de Comerç i Empresa ACEB i que està dotada amb quasi 12.000 euros en premis amb un format similar al que ja es va emprar durant la temporada estival amb el ‘rasca i guanya’. La campanya estarà activa des de l'1 de desembre i finalitzarà el 6 de gener. En ella participaran 78 comerços associats. La regidora de Comerç, Isabel Bou, ha tingut paraules d'agraïment per a l'ACEB per la seua implicació, ja que “sense ells no hauria sigut possible posar-la en marxa”. A més, Bou ha volgut reconéixer l'esforç de l'actual equip de govern per a donar suport a empreses i autònoms. Segons l'edil “és fonamental continuar introduint dinamitzacions comercials per a ajudar al teixit econòmic de Benissa”.