• La proposta del govern de PP i Cibe s'aprova amb els vots a favor de tots els grups polítics i l'abstenció de Reiniciem.
• S'estima un estalvi de 70.000 euros anuals que es reinvertiran en la millora d'instal·lacions, materials i espais esportius.
• Isidor Mollà: “Apostem per l'excel·lència dels serveis públics i busquem obtindre la major rendibilitat social”.
• Adrián Cabrera: “Es tracta d'una iniciativa molt positiva per a l'esport de Benissa i per al conjunt de la ciutadania”.

El Ple extraordinari celebrat de manera telemàtica aquest mateix matí ha servit perquè tots els grups polítics, excepte Reiniciem, donen suport a la proposta del govern municipal perquè a partir d'aquest inici de curs siga l'empresa pública Benissa Impuls l'encarregada de gestionar de manera directa totes les escoles esportives per temps indefinit a través de la fórmula administrativa de ‘l'encàrrec de gestió’ regulada en la Llei 40/2015 de Règim Jurídic del Sector Públic. Una iniciativa que s'ha treballat al llarg dels últims mesos de manera conjunta entre els regidors Adrián Cabrera i Isidor Mollà i part de l'equip tècnic de la mercantil i de l'ajuntament i que s'ha desenvolupat en un marcat context d'incertesa generat per la crisi sanitària del coronavirus. Aquest acord plenari permetrà al municipi estalviar anualment 70.000 euros, una quantia que previsiblement es reinvertirà en la millora de les instal·lacions, materials i espais destinats a la pràctica esportiva, tal com ha aclarit màxim responsable d'esports, Adrián Cabrera, durant la seua intervenció. A més, Cabrera ha qualificat aquesta iniciativa de “molt positiva per a l'esport de Benissa i per al conjunt de la ciutadania”.
D'aquesta manera el consistori aconsegueix tindre un major grau de control sobre les escoles, la qual cosa permetrà en última instància uns millors índexs d'eficàcia i eficiència, així com una millora de l'estructura actual que va facilitar la prestació d'un servei òptim. A més, amb aquest pas avant en la gestió directa, també es crearà un segell propi amb una metodologia matriu en totes les modalitats i pràctiques esportives en el municipi.
Isidor Mollà, ha volgut aprofitar la seua intervenció per a recordar que “Benissa Impuls és un exemple de gestió pública”. Al que ha afegit “amb aquesta iniciativa ampliem el catàleg de serveis públics gestionats de manera directa, de la qual cosa hem de sentir-nos tremendament orgullosos.” Mollà ha tancat la seua intervenció declarant que “es tracta d'una aposta clara per l'excel·lència en els serveis públics amb la qual es busca obtindre la major rendibilitat social”.