Tercera edat

Regidora: Rosa Lucia Pino
Administrativa:  Mª Consuelo Peiró

 

Benvingut /da al departament de la tercera edat de l´Ajuntament de Benissa.

La regidoria de la Tercera Edat té com a objectiu donar el seu suport al col·lectiu de majors en el nostre municipi, fomentant la participació dels mateixos en activitats encaminades a millorar la seua qualitat de vida. Al mateix temps, és pretén arreplegar les seues inquietuds i les seues principals necessitats.

 

A Benissa comptem amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia, associació representativa dels nostres majors i amb la qual col·laborem molt estretament en l'organització i programació d'activitats per a la tercera edat, tant en les promogudes per la pròpia associació com les proposades per la regidoria.

 

Una de les activitats amb més acceptació pels nostres majors són les classes de gimnàstica i ioga, aposta per part de la regidoria per a fomentar la salut i benestar dels membres de la Tercera Edat.
També col·laborem en la celebració de la Setmana de la Tercera Edat, prestant com sempre tot el suport necessari perquè els majors gaudisquen merescudament d'un temps especial per a ells, gestionant per part de l'Ajuntament, ajudes per a la realització d'espectacles musicals i col·laboració en materials i infraestructures.

 

L'Ajuntament gestiona, mitjançant una concessió, el bar del Centre Social per al servei dels majors.

 

L'Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia té la seua seu al Centre Social i representa a un bon nombre de majors en el nostre municipi. El seu horari d'atenció és dimecres i dijous, de 17:30 a 19:30 hores en temporada d'estiu; i de 16:30 a 18:30 hores en horari d'hivern. En aqueix mateix horari es pot visitar el Museu Etnològic de l'Associació.

Contacte

Plaça Portal nº 1, 03720 Benissa
Telf. 965730058,  # extensió 223
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horario: De Dilluns a Divendres de 9 a 14h.Informació d´interès