Serveis Socials

Regidora:  Raquel Oltra Bondia
Tècniques: Josepa Cuello i Almudena Ivars

 

servicios sociales3

servicios sociales4

Benvinguts l´área de Serveis Socials de l´Ajuntament de Benissa.

INFORMACIÓ GENERAL

És l'atenció personalitzada i integral, que duen a terme els Serveis Socials Municipals, per a ajudar els ciutadans i ciutadanes a resoldre les necessitats personals, familiars i/o socials que presenten.

L'Administració General de l'Estat amb les Comunitats Autònomes i les Corporacions Locals, a través del Sistema Públic de Serveis Socials, pretenen oficialment cobrir les necessitats socials de la ciutadania. Està configurat per prestacions i serveis de l'Administració de l'Estat, l'Administració de les Comunitats Autònomes (CCAA) i les Corporacions locals (Ajuntaments). Aquests tres nivells administratius responen a l'organització de l'Estat Espanyol en 17 Comunitats Autònomes, cadascuna amb competències en l'àmbit dels Serveis Socials.

Els Serveis Socials Generals constitueixen l'estructura bàsica del Sistema Públic de Serveis Socials, mitjançant la prestació d'una atenció integrada i polivalent dirigida a tota la població, articulada a través d'actuacions preventives, assistencials i rehabilitadores, en l'àmbit primari, amb caràcter universal i gratuït.

La seua fi és promoure el desenvolupament ple de l'individu i dels grups en què s'integra, potenciant la seua participació en la cerca de recursos i prioritzant les necessitats més urgents i bàsiques.

Correspon als Serveis Socials Generals la programació, implantació i gestió de la intervenció generalitzada d'atenció primària. Els Serveis Generals es prestaran per equips interdisciplinaris que cobrisquen les diferents àrees de Serveis Socials en centres socials dependents de l'Administració Local.
 

La seua fi és promoure el desenvolupament ple de l'individu i dels grups en què s'integra, potenciant la seua participació en la cerca de recursos i prioritzant les necessitats més urgents i bàsiques.

Correspon als Serveis Socials Generals la programació, implantació i gestió de la intervenció generalitzada d'atenció primària.

Els Serveis Generals es prestaran per equips interdisciplinaris que cobrisquen les diferents àrees de Serveis Socials en centres socials dependents de l'Administració Local.

En el Departament de Servicis Socials pot obtindre informació, assessorament i/o derivació per a gestionar els següents recursos:

 

 
Contacte

Direcció: C/ Francisco Sendra, 2. 03720 BENISSA
Tel.: 96 573 11 97 
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: De Dilluns a Divendres de 9 a 14h. 
*
Per a atenció i consultes de les Treballadores Socials sol·licitar, Cita prèvia.

Informació d´interès