Participació ciutadana

Regidora: Rosa Lucia Pino
Administrativa: Rosa Sala

ajuntament benissa

Benvingut /da al Departament de Participació Ciutadana.

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Benissa té com a objectiu principal la promoció i desenvolupament d'aquelles iniciatives i processos que contribueixen a millorar la qualitat de vida del nostre municipi, recolzant i enfortint el teixit associatiu i la participació de la ciutadania a fi d'aconseguir un major compromís i implicació de totes i tots en la construcció col·lectiva de la nostra ciutat.

QUÈ FEM?

INFORMAR el ciutadà sobre consultes relatives a la inscripció en el Registre Municipal d'Associacions (RMA) de les associacions i entitats que, estant donades d'alta en el Registre General d'Associacions o en qualsevol altre registre públic, vulguen integrar-se en el teixit associatiu a nivell municipal.

TRAMITAR l'expedient conduent al reconeixement, mitjançant la inscripció de l'associació declarada municipal.CONVOCAR I CONCEDIR ajudes econòmiques, prèvia convocatòria pública, entre les associacions inscrites en el RMA per a contribuir a la realització de les activitats que aquestes realitzen.

CANALITZAR I GESTIONAR les diverses peticions i informacions de col·lectius veïnals i associacions registrades, formulades a serveis i/o departaments municipals.

CONTRIBUIR  al desenvolupament del teixit associatiu.

ORGANITZACIÓ de cursos informatius i formatius dirigits a associacions municipals per a progressar en la informació i coneixement de l'associacionisme.
Contacte

Plaça del Portal nº 1,  Benissa 03720 ALACANT.
Tel.: 96 573 00 58, extensión # 214
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horario: de Dilluns a Divendres de 9 h. a 14 h. Informació d´interés