Dissabte passat, 5 de novembre, va tenir lloc al Casal d'Associacions el taller “Com treballar en equip sense tirar-nos els trastos” dirigit a les associacions benisseres dins del Pla de formació que ha engegat la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Benissa.

El taller es va desenvolupar per la pedagoga i experta en relacions entre associacions, Juana López, qui va analitzar juntament amb els assistents el significat de grup, va posar en relleu els tres elements necessaris en una associació i va donar a conéixer als assistents l'anomenada “piràmide de participació” amb els seus diferents nivells.

El taller es va desenrotllar amb molta participació per part de les associacions assistents que van posar sobre la taula els seus problemes reals, analitzant cadascun per a veure on es pot treballar per a la seua solució.

Un taller amé i divertit en el qual es va aprendre mitjançant dinàmiques de grup, com relacionar-se dins d'una associació, un tema fonamental quan es parla d'equips formats per persones.

La regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, convida totes les associacions benisseres a participar en l'últim dels tallers programats en el Pla de formació per a 2016, es tracta de la “Jornada d'Associacions” prevista per a dissabte que ve 26 de novembre: “És molt important que acudisquen un bon nombre d'associacions perquè s'analitzarà la situació i les necessitats del moviment associatiu a Benissa”.

 

5 11 2016 003 1

 

5 11 2016 007 1