Benissa celebra aquest dissabte l'Elecció de les Reines Majors i Infantil de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2024

Benissa celebra aquest dissabte 9 de setembre el primer acte important de les festes de la Puríssima Xiqueta 2024, l'elecció de les Reines Majors i la Reina Infantil.

En aquesta edició encara s'aglutinen els festers que a causa de la pandèmia no van poder celebrar les festes patronals en les passades edicions, i ja serà a partir de 2025 quan quedarà regularitzada l'organització de les festes. Enguany la Comissió està formada pels festers nascuts en 1982, 1983, 2005, 2006 i 2016.

Serà, per tant, aquest dissabte a la Plaça Jaume I a les 22:00h quan coneixerem el nom de les dos Reines Majors i de la Reina Infantil que representaran a Benissa en les festes patronals del pròxim any.

En total, 17 xiques aspiren a ser la Reina Major de la quintada de 2005 i, altres 17, a ser la màxima representant de la quintada de 2016. D'altra banda, la Reina Infantil eixirà d'entre les 7 xiquetes aspirants al càrrec.

Aquesta elecció també s'espera que siga tan multitudinària com la del passat any, amb una assistència de més de 1.000 persones. Inma Mendoza i Patri Asensio, juntament amb els xiquets, Carla i Miquel, seran els encarregats de presentar l'acte.

La Comissió, encapçalada pel seu president José Andrés Cabrera Ribes, porta mesos preparant aquest acte que serà la primera prova de foc i el compte arrere per a les Festes de la Puríssima Xiqueta 2024.