• Més Que Negra ha aconseguit el segon premi i el tercer premi ha recaido en l'aparador del Cup.

L'Asociació del Comerç i l’Empresa de Benissa en col·laboració de l'Ajuntament de Benissa a través de l'Agència AFIC-CREAMA han organitzat el 4t Concurs d'aparadors comercials amb motiu de les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta. La finalitat d'aquest concurs és premiar l'esforç i treball que realitzen els comerciants del municipi per a atraure els seus clients a través de la imaginació i l'originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d'utilitzar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització del comerç de la nostra ciutat.
Avaloris de Mar, Boutique L’Alcudia, El Cup, Joieria Carralo, La Finestra Natural, La Tenda de Gloria D-Sastre, Lucas LCS, Maniquí, Més que negra, Milar Giner, Òptica Giner i Servicolor són els 12 establiments participants que es podran visitar fins al pròxim 30 d'abril.
El jurat va visitar els comerços la vesprada d'ahir i va valorar el conjunt de l'aparador respecte a la decoració, ambientació, col·locació dels productes o l'elaboració artesanal. El primer premi se l'ha emportat Joieria Carralo, el segon ha sigut per a Més Que Negra i el tercer guardó per al Cup.
La regidora de comerç, Isabel Bou Ivars, ha assenyalat que “un any més els comerciants de Benissa s'esforcen a engalanar els seus comerços per a l'atracció de clients. Ara toca gaudir de les festes, dels aparadors i realitzar les compres en el comerç local”