• L'alcalde ha oferit espais públics per a albergar una nova Caserna de la Guàrdia Civil i recuperar el lloc principal.

L'Ajuntament de Benissa ha celebrat hui en la sala d'actes dels Cases del Batlle, la Junta Local de Seguretat ordinària d'enguany. Ho ha fet amb un ordre del dia en el qual s'ha tractat, a més de l'anàlisi general de la seguretat ciutadana, qüestions relatives a la coordinació entre la Guàrdia Civil i la Policia Local, aspectes relacionats amb les festes de Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians, la situació de les víctimes de violència de gènere en el municipi i la sol·licitud d'ampliació de mitjans humans de Guàrdia Civil a Benissa i en tota la Marina Alta.
A la cita, que ha sigut presidida per l'alcalde, Arturo Poquet, han assistit representants de la Subdelegació del Govern, de la Guàrdia Civil i de la Policia Autonòmica. Per part de l'ajuntament, es destaca la presència de la Secretària municipal i de tots els grups polítics a excepció de PSOE i CIBE.
Una de les absències més significatives ha sigut la de la subdelegada del govern, Araceli Poblador, que per tercer any consecutiu excusa la seua presència en el citat òrgan col·legiat, delegant la tasca en el Secretari General, José Antonio Cuadros Gallego.
A l'eixida, Poquet, ha atés els mitjans de comunicació. En les seues declaracions ha lamentat que el Ministeri de l'Interior haja decidit eliminar el lloc principal de la Guàrdia Civil del municipi de Benissa, declarant que “la política de retallades en seguretat ciutadana empresa pel govern d'Espanya la pagarem els municipis més xicotets”. Al que ha afegit, “li hem traslladat a la Subdelegació del Govern l'oferiment d'espais públics per a albergar un aquarterament permanent de la Guàrdia Civil”.