• L'acte d'obertura de portes del Mini Estadi Salvador Baidal comptarà amb un torneig de les categories inferiors de l'Escola de Futbol de Benissa.

Ja es coneix la data definitiva perquè la pilota comence a rodar en el Mini Estadi Salvador Baidal. Serà divendres que ve 31 de març a les 17 hores quan les autoritats polítiques municipals destapen la placa i facen la visita institucional pel nou camp de futbol 8 situat al carrer Camí de Canor, a continuació del CEIP Manuel Bru.
Aquestes instal·lacions, en les quals s'albergaran tant entrenaments com competicions oficials, han suposat una inversió d'al voltant de 700.000 euros per al consistori. El projecte complet està compost pel recinte de joc amb gespa artificial d'última generació, una graderia de formigó per a més de 300 persones d'aforament, dos amplis vestuaris per als equips, un de menor grandària per als àrbitres i una sala de recepció per a consergeria i cos tècnic. Després de l'original barrat perimetral pintat en grisa antracita, es troba una generosa zona d'esplai amb jardineria i dues àrees de joc infantil. En total, més de 5.820 m² quadrats d'una instal·lació que era un reclam des de fa diversos anys a causa de l'augment d'aquesta pràctica esportiva. Benissa compta hui amb 11 equips solament en categories de futbol 8, la qual cosa suposa al voltant de 250 xiquets i xiquetes que podran fer ús d'aquesta instal·lació esportiva. Segons ha declarat el regidor, Adrián Cabrera, “en els últims 10 anys s'ha incrementat exponencialment el nombre d'equips tant en modalitat masculina com en femenina”. Al que ha afegit, “necessitàvem descongestionar de manera urgent el camp de futbol de la Costa i amb aquesta instal·lació l'aconseguirem”.
Per part seua, l'alcalde, Arturo Poquet, ha manifestat sentir-se molt orgullós de poder obrir les portes del Mini Estadi Salvador Baidal abans d'acabar el mandat, declarant que “m'hauria agradat que les obres hagueren finalitzat molt abans però la gravíssima crisi de subministraments ens han alentit”. No obstant això, ha puntualitzat, “hem de tindre en compte que ha sigut la legislatura més curta i més complicada de la nostra història a causa de la pandèmia, i així i tot continuem tirant avant tots els nostres compromisos amb els benissers i benisseres”.
A l'acte, també assistiran familiars i amics del difunt Salvador Baidal, així com històriques personalitats del futbol a Benissa.