• L'objectiu de l'activitat és introduir-se en la cultura emprenedora i desenvolupar habilitats personals mentre es treballa el pensament crític.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benissa al costat de l'Escola de Joves Emprenedors Marina Alta (EIX) i amb el suport de l'IES Josep Iborra, han fet possible que més de 100 alumnes i alumnes de 4t de l'ESO del municipi pogueren participar i gaudir d'un Escape Room Emprenedor Digital totalment innovador.
A través de diferents reptes i desafiaments, els joves participants es van endinsar en un viatge pels 5 continents, que els va permetre introduir-se en la cultura emprenedora i desenvolupar les seues habilitats personals mentre treballaven el pensament crític, la perseverança, la creativitat i l'automotivació, entre altres coses. Les sessions presencials, dirigides per la Directora es van dur a terme els dies 21, 23 i 24 de maig, en horari escolar i tot l'alumnat va gaudir molt de l'experiència.
L'Escola De Joves Emprenedors Marina Alta és un projecte pioner i gratuït a nivell nacional, que naix en el 2016 impulsat per l'Ajuntament de Benissa, l'Ajuntament de Calp i l'Ajuntament de Teulada, especialment dissenyat per a potenciar el desenvolupament personal i professional dels joves entre 14 i 20 anys, a través de l'educació financera i la cultura emprenedora. Tot això, mentre es promouen els valors i la cohesió entre el sector públic, el sector privat, la comunitat educativa i les famílies.