• L'equip de govern rubrica d'aquesta manera un dels principals pactes amb la ciutadania resident en l'àrea costanera de Benissa.
• Arturo Poquet: “La meua responsabilitat com a alcalde és dotar de tots els serveis fins a l'últim racó del terme municipal”.
• Isidor Mollà: “Teníem un compromís de govern amb la zona costa i ho estem complint”.
• Jorge Ivars: “La nova funcionària atendrà en diferents idiomes i s'encarregarà dels tràmits administratius habituals de l'OAC”.

Fa més d'un lustre que des de diferents col·lectius de residents de la zona costa, tant nacionals com estrangers, venien reivindicant la necessitat d'instal·lar una oficina administrativa més pròxima als seus habitatges amb l'objectiu de millorar els canals de comunicació entre la ciutadania i el consistori. Una seu que des de fa una setmana ja és una autèntica realitat. Dotada amb els recursos humans i materials necessaris per al suport, especialment de la població estrangera, romandrà oberta de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores i estarà assistida per una treballadora municipal que prestarà el servei en cinc idiomes; anglés, francés i alemany, a més de castellà i valencià. Segons ha reflectit en la seua intervenció l'edil de RR.HH, Jorge Ivars, aquesta nova funcionària “atendrà en diferents llengües i s'encarregarà dels tràmits administratius habituals de l'OAC”. Entre les seues tasques es troben la resolució de consultes i dubtes d'àmbit general, la iniciació d'actuacions administratives, la recepció de sol·licituds, l'ajuda amb temes del padró o l'assistència en matèria de mitjans telemàtics, entre altres. El regidor de Zona Costa, Isidor Mollà, ha destacat la importància d'anar acostant progressivament el personal funcionari a altres punts del municipi. “Hem d'eixir de la zona de confort per a arribar més lluny i atendre més persones”, ha dit el Vicealcalde en el consistori. A més, ha reflectit una idea que ja rondarà al cap de molts benissers i benisseres en assabentar-se de la notícia: “teníem un compromís de govern amb la zona costa i ho estem complint”.
Arturo Poquet, alcalde de la localitat, ha aprofitat l'ocasió per a fer un important exercici d'autocrítica: “ens hauria agradat inaugurar aquesta oficina uns mesos abans però els terminis administratius són els que són. Hem anat a contrarellotge i per fi podem dir que una part de l'ajuntament també està en la zona costa”. Poquet ha tancat la seua intervenció, i amb ella la visita a les instal·lacions, declarant que “la meua responsabilitat com a alcalde és dotar de tots els serveis fins a l'últim racó del terme municipal”.