• El termini per a inscriure's acaba el 6 d'abril i l'acció es desenvoluparà entre el 23 d'abril i el 2 de maig.
• Ximo Nadal: “En un moment tan complicat com el que estem vivint, hem de desenvolupar iniciatives que retornen la il·lusió i l'alegria als carrers de Benissa”.

L'Ajuntament de Benissa, a través de la regidoria de Festes ha presentat hui l'I Concurs de decoració de balcons i façanes en el qual podran participar tots els veïns i veïnes del municipi, així com propietaris i arrendataris d'immobles situats als carrers. Per a inscriure's serà necessari fer-ho abans del dia 6 d'abril emplenant un formulari d'inscripció que es podrà descarregar de les bases a través de la pàgina web del consistori i presentar-lo en el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La regidoria ha previst desenvolupar el concurs en dues categories, una específica de balcons i una altra de carrers. En cadascuna d'elles s'atorgaran tres premis de 230 i 575 euros respectivament.
Amb aquesta iniciativa es pretén engalanar els carrers de Benissa entre el 23 d'abril i el 2 de maig, fent coincidir les dades amb els dies en què habitualment se celebren les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta.
El regidor delegat de Festes, Ximo Nadal ha valorat de manera molt positiva aquesta acció empresa, al que ha afegit: “en un moment tan complicat com el que estem vivint, hem de desenvolupar iniciatives que retornen la il·lusió i l'alegria als carrers de Benissa”.