• El projecte s'emmarca dins de l'eix ‘Benissa Activa’ amb el qual es pretén donar una dimensió global i holística a l'esport en el municipi.
• Arturo Poquet: “Avancem de manera molt positiva en l'ampliació dels espais esportius”.
• Adrián Cabrera: “Si alguna cosa ha demostrat la pandèmia ha sigut que l'esport és fonamental per a millorar la nostra salut i la nostra qualitat de vida”.

L'Ajuntament de Benissa torna a donar mostres del seu absolut compromís amb l'esport en el municipi. Hui el regidor responsable d'àrea, Adrián Cabrera i l'alcalde de la localitat, Arturo Poquet han presentat en una convocatòria als mitjans de comunicació el nou parc de calistenia situat en la zona de la pineda, situada en la part superior de la piscina municipal. Un espai a l'aire lliure integrat per diferents aparells que permetrà als esportistes del municipi combinar la seua activitat habitual amb un entrenament funcional, una pràctica cada dia més estesa entre els experts en la preparació física.
La calistenia té múltiples beneficis, ja que ajuda a definir els músculs del cos, afavoreix la crema de greixos i la pèrdua de pes i intensifica la força física. Però el més interessant d'aquesta modalitat és que es pot adaptar de manera senzilla a tots els nivells sobre la base de la preparació física de cada persona.
Adrián Cabrera, discrepant en diverses ocasions amb la decisió del govern autonòmic de tancar els centres esportius, en tractar-se d'espais, segons ha dit, “assegurances i beneficiosos per a la salut”, ha volgut recordar que “si alguna cosa ha demostrat la pandèmia ha sigut que l'esport és fonamental per a millorar la nostra qualitat de vida”. Cabrera, impulsor del projecte Benissa Activa, manté la seua obstinació a reforçar i enfortir una visió esportiva integral a Benissa.
Arturo Poquet ha aprofitat el seu torn de paraula per a recordar el compromís del seu govern amb l'esport, al que ha afegit “avancem de manera molt positiva en l'ampliació dels espais esportius”.
A més del parc de calistenia també s'han instal·lat unes màquines biosaludables destinades específicament per a la població major edat, una iniciativa a la qual donarà difusió, a més dels canals institucionals del consistori, la pròpia regidoria de Tercera Edat que dirigeix Rosa Lucía Pino.