• Recupera així un projecte amb més de dues dècades d'història al poble.
• Arturo Poquet: “Hem d'adaptar la informació municipal a la nova realitat digital”.

L'Ajuntament de Benissa ha llançat hui el ‘Riurau digital’, un butlletí informatiu de periodicitat mensual en el qual es resumeixen les principals notícies esdevingudes en el municipi durant els últims trenta dies. En aquesta primera edició es destaca, entre altres, la posada en marxa de l'I Pla de Govern Obert, el paquet de mesures per a la tornada a l'escola, l'aprovació per part del ple de la gestió directa de les escoles esportives, la imminent obertura del Centre Social Bèrnia o un balanç turístic de la temporada estival.
El butlletí, que també comptarà amb una edició impresa distribuïda per diferents punts del municipi, s'ha editat en quatre idiomes; castellà, valencià, anglés i alemany.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha recordat que “ens trobem en un escenari summament canviant en el referit a noves tecnologies”. A més, Poquet, ha sentenciat manifestant que “les administracions públiques hem de ser capaces d'adaptar la informació municipal a la nova realitat digital amb la qual convivim diàriament”.
Amb aquesta iniciativa el departament de comunicació recupera un projecte amb més de dues dècades d'història en el municipi de Benissa.