• L'activitat tindrà lloc els dies 16 i 17 de setembre i estaran enfocades a traslladar a l'alumnat més xicotet tota la informació relativa al coronavirus.
• Adrián Cabrera: “Un dels principals objectius de la campanya és evitar la ‘estigmatització’ de xiquets i xiquetes afectats per possibles contagis”

El Consell Escolar Municipal celebrat a principi de mes va servir per a posar sobre la taula diferents idees i propostes que permeteren fer més còmoda la tornada a l'escola dels xiquets i xiquetes. Una de les qüestions que es van debatre amb especial interés va ser el de les campanyes i accions de conscienciació en tots els nivells, especialment per a l'alumnat de menor edat. Entre les preocupacions i inquietuds sobre les quals es va incidir, va ser el possible rebuig o estigmatització a aquells estudiants que hagueren passat la malaltia o que es trobaren en fase de proves PCR o quarantena.
Per a això, les regidories d'Educació i la d'Infància i Joventut, en col·laboració amb el departament de comunicació, han optat per posar en marxa dues actuacions teatrals els dies 16 i 17 de setembre en els col·legis públics. A més, el consistori té prevista la divulgació d'un vídeo animat en línia amb les teatralitzacions per a reforçar el missatge. Encara que el públic objectiu d'aquesta acció són els més xicotets de la casa, és cert que també es busca arribar als pares i mares a través de l'humor i la recreació d'una història senzilla, divertida i molt didàctica.
El regidor d'Educació, Adrián Cabrera, ha manifestat que “des de l'ajuntament farem tot el que siga a la nostra mà perquè per a nosaltres el més important és la seguretat de tot l'alumnat de Benissa”. En referència a la campanya, ha volgut aclarir que “aquest és solament un dels punts del Pla Municipal Tornada a l’Escola”. Ha conclòs la seua intervenció declarant que “amb aquesta acció comunicativa i didàctica pretenem evitar la ‘estigmatització’ de xiquets i xiquetes afectats per possibles contagis”.