Benissa inicia les obres per a la renovació de la gespa artificial del Camp de Futbol municipal

Aquesta setmana comencen les obres de renovació de la gespa artificial del Camp de Futbol La Costa de Benissa que, en molt poques setmanes, comptarà amb una gespa artificial esportiva nou d'última generació que compleix les certificacions de Fifa Quality i Fifa Quality Pro.

Per a l'execució d'aquestes obres, l'Ajuntament de Benissa ha rebut una subvenció del 85% de la Diputació d'Alacant.

Aquest matí, el regidor d'Esports, Adrián Cabrera, tècnics de la Diputació d'Alacant, el redactor del projecte i l'empresa adjudicatària han visitat el camp de futbol abans de donar inici a les obres.

Cabrera ha destacat que “portem dos mesos fent gestions amb la Diputació i l'empresa adjudicatària per a començar com més prompte millor les obres” i, de fet, “som el primer municipi de la província, dels 34 que tenen aquesta subvenció, que començarà les obres per a canviar la gespa artificial del camp de futbol”.

Per part seua, l'alcalde de Benissa, Arturo Poquet ha ressaltat la importància d'aquestes obres: “després de 15 anys amb aquesta gespa, aquestes obres eren una necessitat que tenia Benissa i en molt poques setmanes serà una realitat” .

La licitació de les obres s'ha adjudicat per un valor de 187.414,48€ (*iva inclòs) a l'empresa REALTURF SYSTEMS S.L., qui s'ha compromés a finalitzar les obres abans del termini màxim d'execució que és de 2 mesos.

Aquestes obres requereixen una reorganització temporal de l'inici de la temporada. D'una banda, s'ajorna l'inici de la temporada de futbol 8 al 18 de setembre (inicialment estava previst per al dia 11). I, d'altra banda, els equips de futbol 11 realitzaran alguns entrenaments i/o partits, segons necessitats, en camps de futbol dels municipis veïns.