Les escoles esportives de Benissa comencen la seua activitat a partir del dilluns 28

• Primers passos de la gestió directa a través de l'empresa pública Benissa Impuls amb la qual el consistori estalviarà al voltant de 70.000 euros anuals.
• Rigorós protocol sanitari per a garantir la seguretat de tot l'alumnat.

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benissa ha anunciat que les diferents modalitats esportives tenen previst començar la seua activitat a partir del dilluns dia 28 de setembre i que, a més, ho faran amb totes les mesures de seguretat sanitària. Algunes de les actuacions a destacar són la presa de temperatura abans de l'inici de les classes, itineraris d'entrada i eixida, desinfecció periòdica de vestuaris i la implementació d'activitats adaptades i individualitzades quan siga possible.
Tal com s'ha indicat des de l'àrea, l'inici es farà de manera gradual i escalonada al llarg de l'última setmana del mes. Com a novetat, cal destacar que serà la primera vegada que ho facen gestionades directament pel consistori, la qual cosa permetrà un estalvi significatiu a les arques municipals. El màxim responsable d'Esports, Adrián Cabrera, ha posat l'accent principalment a recordar l'increïble esforç que s'ha realitzat per a millorar, potenciar i professionalitzar aquestes escoles.