Benissa obri el termini per a inscriure's a les escoles esportives

• El procés de matriculació començarà el 25 de juny i serà preferentment online encara que s'habilitaran canals alternatius.
• Adrián Cabera: “La millor política pública social, educativa i de salut és una infància i joventut en un entorn esportiu. Invertir en esport és invertir en les persones”.

L'Ajuntament de Benissa ha donat el tret d'eixida al procés d'inscripcions per a les escoles esportives. Serà a partir del pròxim dijous 25 de juny quan totes aquelles famílies que així ho desitgen, podran iniciar uns tràmits, que en aquesta ocasió seran preferentment per mitjans telemàtics. El procediment constarà de tres parts; la matriculació online a través de la seu electrònica en la pàgina de l'ajuntament, la gestió de la carta de pagament i la confirmació de la plaça. Per a poder formalitzar la incorporació serà necessari aportar el dni de l'alumne o alumna, encara que en aquells casos que no tinguen document identificatiu, es podrà fer mitjançant el llibre de família, fotografia tipus carnet en jpg i emplenar el formulari online.
La secció d'esports comprovarà tota la documentació, desenvoluparà el procés administratiu intern i es posarà en contacte amb les famílies per a validar la plaça. A més, hi haurà un servei addicional amb cita prèvia en el Palau Sant Pere durant tots els divendres del mes de juliol per a ajudar en el procés. Des de l'ajuntament s'ha preparat un senzill vídeo informatiu amb tots els detalls.
El responsable d'esports, Adrián Cabrera, ha agraït al departament tècnic el gran esforç que han fet al llarg d'aquests últims mesos per adaptar-se al nou model d'inscripció.
D'altra banda, Cabrera, s'ha dirigit a les famílies de Benissa per a animar que es practique esport perquè “la millor política pública social, educativa i de salut és una infància i joventut en un entorn esportiu. Invertir en esport és invertir en les persones”. Ha conclòs declarant que “es donarà preferència a l'alumnat que ja estava inscrit d'anys anteriors encara que oferirem l'oportunitat de practicar esport a noves incorporacions”.