Benissa reobri la piscina del Collao dijous que ve 25 de juny

• L'horari d'obertura serà d'11.00 a 20.00 hores els set dies de la setmana.
• En funció de l'evolució, l'equip tècnic anirà valorant lleus variacions d'un aforament que començarà en 60 persones.

A partir del pròxim dijous 25 de juny tota la ciutadania de Benissa podrà tornar a gaudir dels habituals banys de la temporada estival. I és que, l'ajuntament de la localitat ja ha fixat la data de reobertura de la piscina del Collao, un espai d'oci aquàtic que comptarà, de moment, amb un aforament de 60 persones. Encara que no s'han previst grans restriccions i limitacions, en aquesta ocasió sí que serà necessari dur a terme una sèrie d'actuacions excepcionals amb l'objectiu de garantir la seguretat dels banyistes. En els accessos s'instal·laran mesures d'higienització prèvia de calçat i mans amb gels i productes bactericides. A més, s'ha planificat un reforç de neteja en zones comunes i vestuaris.
Per a poder usar el servei serà necessari realitzar el pagament a través de la mateixa aplicació mòbil empleada per a la resta d'instal·lacions esportives, Resasports, que es pot baixar tant en terminals Android com Iphone. Amb la utilització d'aquesta app, el consistori pretén limitar el contacte presencial entre persones. L'aplicació permetrà veure l'aforament en temps real, la qual cosa ajudarà els usuaris a conéixer l'estat de la piscina.
Des de l'ajuntament es demana a la ciutadania usuària del servei de piscina que respecte les indicacions de l'equip de socorristes, així com les normes generals d'higiene i distanciament social.