Curs de formació obert a la ciutadania dins del programa Xarxa Salut

•    El pròxim 22 de novembre tindrà lloc una formació amb l'objectiu de fomentar l'adquisició de coneixements i tècniques participatives des de l'enfocament de la salut.
•    L'ajuntament va rebre 2.500 € per a assumir les despeses d'aquestes activitats.

Benissa iniciarà el pròxim 22 de novembre un curs de formació dirigit a la ciudadanía, especialment, als integrants de l'Espai de Participació de Xarxa Salut. A la trobada formativa assistiran associacions locals, l'AMPA del col·legi i institut i personal d'infermeria del centre de salut pública. Per part de l'ajuntament participará el personal tècnic de serveis socials, esports, joventut, unitat de conductes addictives, policia local, participació ciutadana, comunicació i sanitat. A més, també hi haurà una sessió específica per a representants polítics. 
El  projecte formatiu sorgeix de la necessitat de fomentar l'adquisició de coneiximents i tècniques participatives des d'un enfocament de la salut en totes les polítiques dirigides a la ciutadania. D'aquesta manera es pretén facilitar la realització d'intervencions en salut local amb èmfasi en la salut positiva i la dinamització dels actius en salut dels municipis a través de tallers teòrics-pràctics.
El curs està englobat dins d'un projecte subvencionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. L'ajuda rebuda per l'ajuntament per al desenvolupament de les activitats ha sigut de 2.500 €.