OAC

Regidor: Jorge Ivars Hinojo
Administrativa:  .

 

Bienvingut /da a l´oficina de atenció a la ciutadanía de l´Ajuntament de Benissa.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) és un servei administratiu dotat amb els mitjans professionals, tècnics i materials necessaris per a facilitar les relacions amb la ciutadania, centralitzant en les seues oficines l'atenció que presta l'Ajuntament en les modalitats que actualment estan operatives: presencial, telefònica i telemàtica. Compta amb un equip de persones especialment qualificades i preparades per a la funció pública i  amb moderns mitjans informàtics i tecnològics, també en constant ampliació i millora.

 

També cal destacar que l'equip es troba en continu i constant reciclatge formatiu, per a garantir l'adquisició dels coneixements adequats per a prestar els serveis que demanda i exigeix la moderna societat actual, dins d'estàndards de qualitat i millora contínua i en els idiomes següents: valencià, castellà, anglés, alemany i francés.

Amb tot això s'ofereix:

- Tracte personal i individualitzat.

- Resolució de totes les preguntes generals i normalitzades.

- Major agilitat en l'atenció a les demandes.

- En els tràmits es mou el paper, no el/la ciutadà/a.

LA NOSTRA MISSIÓ:

Oferir a la ciutadania tota la informació, atenció i suport necessari perquè puga desenvolupar les seues relacions amb l'Ajuntament  de la forma més eficaç, accessible, còmoda i pròxima possible, utilitzant un llenguatge senzill i clar que li facilite aqueixa relació i la millora constant. També és la nostra missió servir d'enllaç entre la ciutadania i la resta d'administracions públiques a través del PROP i la Finestreta Única, que es troben incloses en la nostra oficina i gràcies a les quals no han de realitzar-se desplaçaments fora del municipi per a tràmits o sol·licituds davant de l'Administració General de l'Estat, l'Administració Autonòmica o la Diputació Provincial.


 

Contacte

Carrer Pare Andrés, nº 21 bajo, 03720 Benissa (Alacant)
Telèfon: 965731112
Extensions: #265 i #260
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: De 08:30 a 14:30 hores.

Seu electrònica: https://benissa.sedelectronica.es 

Informació d'interès