Normalització lingúística

Regidora: Lorena Ivars
Tècnica:  Dolors Roselló

 

Aviva Benissa

Captura de pantalla 2014 05 23 a las 17.17.27

AVIVA BENISSA - AGÈNCIA DE PROMOCIÓ DEL VALENCIA.

Un dels objectius de la regidoria de Normalització Lingüística és la de proporcionar les ferramentes necessàries perquè s'utilitze el valencià com a llengua habitual en tots els àmbits d'ús. Si el valencià és la vostra llengua habitual en l'entorn familiar o entre els vostres amics, també pot ser la del vostre treball i la de les vostres activitats associatives, culturals, festives o esportives.

 

AVIVA BENISSA - AGÈNCIA DE PROMOCIÓ DEL VALÈNCIA Funcions

Traducció i correcció de textos de gestió administrativa, protocol·lària, publicitària, etc. (actes, informes, resolucions, cartes, memòries, convenis, parlaments, programes, etc.) i de qualsevol particular, associació, empresa, comerç sobre qualsevol tema i d'una extensió determinada. 

Organització de cursos de Valencià, nivells inicial, mitjà i alt i de cursos preparatoris per a superar les proves convocades per la  Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià; graus Elemental, Mitjà i Superior, així com informació i tramitació dels sol·licituds; consultes sobre matrícula, dates, impresos, temari, models d'exàmens, convalidacions, certificats, bibliografia...
Assessorament lingüístic gratuït,  obert a tots els ciutadans, amb informació sobre recursos lingüístics (diccionaris, vocabularis, lèxics específics)  i sobre recursos informàtiques (com a correctors, traductors, navegadors, etc. )

Assessorament sobre legislació i drets lingüístics. 

Informació de subvencions per l'ús del valencià convocades per organismes oficials dirigides a associacions, comerços, empreses i indústries benisseres. 

Organització de campanyes sociolingüístiques i d'actes de dinamització  en col·laboració amb altres  agències de promoció del valencià, Escola Valenciana, AVL, Conselleria, col·legis públics i IES de Benissa.

Contacte

Centre Cultural. C/ Pare Andreu Ivars, 21, 2ª
03720 BENISSA. Tel. 965731313

Tel.: 96 573 33 92 - Fax: 96 573 32 96
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horario: De Dilluns a Divendres de 9 a 14h.


Informació d´interès