Igualtat

Regidora: Lorena Ivars
Administrativa:  Rosa Sala

 

Benvingut/da a la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benissa.

La Regidoria d'Igualtat porta funcionant en el nostre municipi des de l'any 2001. Va nàixer amb la vocació d'oferir a les dones de Benissa, suport, formació, recursos i serveis.

Des de llavors, s'han aconseguit serveis i recursos i s'ha aconseguit una alta participació en els esdeveniments programats per la regidoria. Exemple d'açò és l'elevat nombre de la ciutadania que participa en el “mes de la dona” que la regidoria celebra any després d'anys i on es programen cursos, exposicions, conferències o tallers.

L'any 2012 es decideix canviar el nom de la regidoria (de la dona) pel de “Regidoria d'Igualtat” ja que es *adecua més a la tasca desenvolupada.

De les activitats i projectes que desenvolupa la regidoria d'igualtat mereixen esment especial el Servei d'Assessorament Jurídic Gratuït que ve desenvolupant-se ininterrompudament des del seu inici a l'agost de l'any 2001 i en el qual s'han atès a centenars de persones amb diferents problemàtiques.

.Un altre dels projectes en els quals la regidoria s'ha bolcat és en el Pla d'Igualtat Municipal de Benissa, aprovat per unanimitat del Ple al desembre de 2010 i en el qual seguim treballant en l'actualitat per a avançar en l'eliminació de les discriminacions que encara existeixen en la nostra societat.

Amb aqueix ànim es realitzen també tallers d'igualtat i d'eradicació de la violència de gènere per als nostres joves en els col·legis municipals i en l'Institut, ja que sabem que només amb l'educació podrem aconseguir la igualtat efectiva i l'eliminació de la violència de gènere.

A totes les persones que encara no ens coneixeu, us proposem que vingueu a la nostra oficina a compartir, proposar i ajudar-nos a construir una Benissa més igualitària.

Comptem amb la vostra ajuda. Us esperem.

Contacta

Plaça Portal nº 1, 03720 Benissa
Telf. 965730058,  # extensió 214
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: De Dilluns a Divendres de 9 a 14h.
Informació d'interés