Educació

Regidor: Adrian Cabrera
Tècniques:  Inma Ginestar y Ana García

 Benvingut /da al Departament d´Educació de l´Ajuntament de Benissa.

El dret a l'educació és un dret fonamental de tots els èssers humans que els permet adquirir coneixements i aconseguir així una vida social plena. El dret a l'educació és vital per al desenvolupament econòmic, social i cultural de totes les societats.

L'objectiu principal d'aquesta regidoria és donar suport i fomentar l'educació en tots els àmbits, garantint la igualtat d'oportunitats per als nostres veïns i col·laborant estretament amb els diferents centres educatius per a aconseguir el millor futur per als nostres xiquets i jóvens.

El Consell Escolar Municipal és l'òrgan de caràcter consultiu i de participació democràtica encarregat d'impulsar la participació dels diferents sectors que conformen la comunitat escolar del nostre municipi, així com d'organitzar i realitzar el seguiment dels processos de matriculació de l'alumnat.
Elaborem conjuntament estratègies i activitats escolars i extraescolars que redunden en una millora de la qualitat educativa: activitats culturals, pràctiques dels estudiants, concursos infantils, campanyes d'animació lectora, tallers, programes de beques per al transport escolar...

A més, organitzem les escoles de família, col·laborem amb les AMPAS, comptem amb un Gabinet Psicopedagògic Municipal i ens encarreguem de la conservació i  manteniment dels edificis destinats a centres educatius.

La regidoria d'Educació també organitza i coordina la formació de Persones  a través de l'EPA  i la formació musical a l'Escola Municipal de Música i Dansa Javier Santacreu.

Contacte

Ausias March, 3 Benissa 03720 ALACANT.
Tel.: 96 573 35 92 965730058 Ext. #299
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dimarts, dijous i divendres de 11.00 a 13.30 h
Vacances ia l'estiu: De dilluns a divendres de 11.00 a 13.30 h Agost tancat. 

Información d´interès