• Les cancel·lacions a causa de la pandèmia han provocat que en aquesta ocasió es trien 4 representants, dos infantils i dos majors.
• L'acte tindrà lloc en la Plaça Rei Jaume I dissabte que ve dia 10 a partir de les 22.30 hores i es preveu l'assistència de 1.200 persones.

Més de 1.000 dies han passat ja a Benissa des de l'última vegada que vam tindre l'oportunitat de gaudir el mes de setembre d'una gala d'elecció de les Reines de les Festes de la Puríssima Xiqueta, en aquella ocasió sota el sostre del Palau Sant Pere i amb unes condicions meteorològiques pèssimes. Tres anys en què la regidoria de Festes, de la mà de la Comissió i del conjunt de la ciutadania de Benissa, han reagrupat les edats, de tal forma que en aquesta ocasió seran quatre les triades; dos infantils i dues adultes, d'un total de 45 aspirants nascudes els anys 2013, 2014, 2015 en el cas de les xicotetes i 2003 i 2004 quan ens referim a les de díhuit.
Serà, per tant, dissabte que ve dia 10 en la plaça Rei Jaume I a partir de les 22 hores quan coneixerem els noms de les xiques que representaran al poble de Benissa en les festes patronals de l'any esdevenidor. Unes festes, les de la Puríssima Xiqueta 2023, en les quals l'actual Comissió, encapçalada pel seu president, David Ivars, es troba treballant des de fa uns mesos. La primera prova de foc la tindran aquest cap de setmana en una elecció especialment complexa pel gran nombre de participants en relació a anteriors edicions. En paraules d'Ivars, “ha sigut un repte per a aquesta comissió organitzar i quadrar tots els temps amb l'objectiu de no allargar en excés l'acte”. Per part seua, l'alcalde, Arturo Poquet, que aquesta mateixa setmana va participar en una reunió de treball, ha volgut reconéixer públicament la labor de tota la Comissió de Festes en el primer acte oficial que organitzen. “Segur que ens ofereixen una posada en escena emotiva i atractiva per a tots els benissers i benisseres”, ha dit el màxim representant municipal.
Juansa Ivars, Lidia Bertomeu, María José Llopis i Vanessa Avilés al costat dels xiquets Aitor Romero i Gabriella Tent seran les persones encarregades de conduir l'acte.