• El departament que dirigeix Rosa Lucía Pino té com a objectiu tornar a connectar al teixit social benisser amb la ciutadania.

Traure al carrer a més d'una desena d'associacions de Benissa per a ‘reconnectar’ amb la ciutadania és el que pretén la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Lucía Pino, amb l'organització de la I Fira d'Associacions de Benissa que tindrà lloc en el Passeig Dolores Piera de 10 a 20 hores el segon diumenge del mes de maig. Concretament seran 15 les entitats participants; Club Karate Shito Ry Okinawa, Agrupació Filatèlica i Numismàtica, Batucada Benissa, Alacant per a la Lluita Contra el Càncer, Associació Benissera Anti-Incendis ABAI, Club de Tir amb Arc, Amics de l'Opera, Club Voleibol, Associació d'Amics de l'Avicultura AVIBEN, Associació de Carreters i Cavallistes, Les 9 muses, Vehicles Històrics de la Marina, el Grup d'Artistes de Benissa GAB i la Colla de Xirimiters. Totes elles tindran presència a través de la divulgació, amb classes en directe, exposicions, tallers, actuacions musicals i projeccions.

Segons ha declarat l'edil Pi, “aquest és un esdeveniment de Benissa i per a Benissa amb el qual pretenem ‘despullar’ el nostre teixit social i posar-lo al servei dels veïns i veïnes”. A més, ha afegit, “aquest mateix dia també comptarem amb el Mercat d'Antiguitats que se celebrarà de manera simultània en el pàrquing enfront de l'església”, la qual cosa permetrà potenciar el conjunt de les activitats.
Des de la regidoria s'informa que tota la jornada estarà amenitzada per actuacions en directe i a meitat de demà es podrà degustar un tradicional arròs de la província d'Alacant.