• La regidoria de Sanitat i l'Associació Alacant per a la lluita contra el Càncer organitzen amb el Club Rotari i Benissa Impuls un cap de setmana amb activitats divulgatives.

El color rosa serà el protagonista de la penúltima setmana del mes d'octubre en el municipi de Benissa. Així ho ha declarat aquest matí la regidora Isabel Bou en la presentació de ‘Marea Rosa Benissa’, un complet programa amb activitats esportives, formatives i fonamentalment divulgatives que pretén continuar avançant en la lluita contra el càncer. “Una lluita que no ha de parar”, ha continuat dient Bou, “ja que cada dia moren de càncer a Espanya 300 persones, unes 110.000 al cap de l'any”. Xifres eixordadores que exigeixen de les administracions públiques una implicació constant en aquesta altra gran pandèmia que en 2021 deixarà una incidència superior a les 270.000 persones i un augment significatiu de les defuncions a causa de diagnòstics tardans i retards en les mesures de prevenció. “Encara que el repte siga complicat i des de l'administració local les competències es troben limitades, cal contribuir fomentant aquest tipus de programes que ajuden a continuar generant consciència i a donar veu a la batalla contra el càncer”, ha declarat l'edil de Sanitat.
El calendari d'activitats començarà el dia 22 d'octubre amb la xarrada ‘Guanyar punts amb l'alimentació’ a càrrec de la nutricionista Gloria Baydal, seguirà el dia 23 amb una taula informativa en el mercat i una classe de zumba a les 11 hores en la Plaça Germans Ivars dirigida per Marisa Avilés. La programació tancarà el diumenge 24 amb una concentració a les 10 del matí i una marxa amb globotà i concert a les 11 hores.
La regidoria de Sanitat i l'Associació Alacant per a la lluita contra el Càncer en col·laboració amb el Club Rotari i Benissa Impuls s'han encarregat de totes les tasques d'organització.