•    La regidoria de Seguretat Ciutadana fa un balanç positiu del ‘enorme’ treball que han realitzat els agents entre els mesos de juliol i agost.
•    Ximo Nadal: “L'ajuntament ha augmentat la plantilla de Policia Local significativament i això es tradueix en uns bons resultats”. 

L'Inspector-Cap de la Policia Local de Benissa va emetre fa uns dies un informe amb les dades relatives als serveis realitzats durant la temporada estival en el municipi. En aquests més de dos mesos, l'equip encapçalat per Pedro Cobos ha mantingut dobles patrulles, la qual cosa ha permés garantir els estàndards de seguretat amb els quals l'actual executiu municipal es va comprometre a principis de mandat. 
Segons consta en el sistema de gestió SysPol, els homes i dones de la Policia Local de Benissa han realitzat un total de 2.603 intervencions, de les quals 750 es corresponen a l'àmbit de la seguretat ciutadana, 720 a accions de policia administrativa, 654 estan relacionades amb la seguretat viària i 479 corresponen a l'àmbit de gestió interna. 
Referent a denúncies, s'observen un total de 156 per infraccions a l'Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana, entre les quals s'emmarquen possibles sancions per fer botelló en la via pública, molèsties per soroll o abocaments il·legals, entre altres. Així mateix, consten altres 368 relatives a infraccions de trànsit i 38 actes per incompliment de les mesures COVID-19. 
El regidor delegat de l'àrea, Ximo Nadal, ha volgut aprofitar la seua intervenció per a recordar que “el consistori ha augmentat la plantilla de Policia Local significativament i això es tradueix en uns bons resultats”. Prova d'això és que fa menys d'un any la nòmina de funcionaris encarregats de la vigilància i seguretat a Benissa va augmentar amb la incorporació de 10 nous agents.