• Rosa Lucía Pino: “Es tracta d'una sèrie d'actuacions amb les quals busquem donar un millor servei als usuaris dels espais”.

El departament de Cultura està emprant part de la temporada estival a millorar, a través de diferents actuacions, el Centre d'Art Taller d'Ivars i el Cinema Municipal, dos espais culturals que des de fa algun temps requerien d'una necessària actualització.
El Taller d'Ivars experimentarà una ampliació del seu escenari, una millora dels equips d'il·luminació i so, un nou taulell en els accessos, un armari de gran grandària per al magatzematge i la pintura de tot el centre. Per part seua, el Cinema Municipal, que actualment es troba en obres, ha canviat la pantalla, ha adquirit nous equips d'il·luminació i so, així com telons i cortines. Pel que fa a l'escenari, s'ha convertit en una cambra negra i s'ha modificat el seu paviment. Però la inversió més significativa ha sigut la compra de 213 butaques, ja que les anteriors es trobaven una mica deteriorades després de quasi 40 anys de vida útil. Totes aquestes iniciatives estan sent sufragades amb càrrec a la partida del departament de Cultura en l'exercici 2021 i ascendeixen a una mica més de 100.000 euros.
La regidora delegada, Rosa Lucía Pino, ha volgut recordar l'esforç inversor que el consistori està duent a terme en l'àmbit cultural. “Bon exemple d'això és que les obres de La Llotja estan bastant avançades i probablement en uns mesos estem en disposició d'iniciar les accions en matèria de museïtzació”, ha dit. Però al marge de la Sala del Consell, un dels projectes capitals de l'actual equip de govern, “també estem treballant a millorar i modernitzar aquells espais que portaven anys sense rebre inversions”. Pi ha tancat la seua intervenció destacant que “totes aquestes actuacions tenen com a objectiu principal donar un millor servei als usuaris”.