• Jardí musical per a alumnat de quatre anys, guitarra elèctrica, ukelele, baby ballet a partir de tres anys i dansa urbana.

L'Escola de Música ‘Javier Santacreu’ ha presentat la seua oferta formativa per al curs 2021-2022. I ho ha fet amb importants novetats que se sumen a la seua ja extensa proposta acadèmica. Jardí musical per a alumnat de quatre anys, guitarra elèctrica, ukelele, baby ballet a partir de tres anys i dansa urbana seran les modalitats específiques amb les quals la prestigiosa acadèmia municipal ens sorprendrà enguany. A més, també comptarà amb el seu tradicional catàleg tant en música com en dansa; iniciació musical, llenguatge, harmonia i anàlisi, instruments de vent, corda i percussió, assignatures complementàries, dansa clàssica i danses populars, aquesta última que es reprendrà al cap d'un any sense docència.
Les inscripcions es podran realitzar, en el cas de l'alumnat matriculat actualment, del 17 de maig al 15 de juny i el de nova inscripció del 16 de juny al 22 de juliol i de l'1 al 10 de setembre. Per a formar part d'aquest nou curs es podrà formalitzar la documentació a través de la seu electrònica de l'ajuntament o de manera presencial en la pròpia escola amb cita prèvia de dilluns a divendres en horari de vesprada.