• Arturo Poquet: “Arribem a un primer acord que reflecteix l'important esforç de totes les parts implicades”.
• Isidor Mollà: “Benissa Impuls continua en el seu camí de per a poder aconseguir un conveni col·lectiu propi”.

Benissa Impuls aconsegueix un principi d'acord en matèria de classificació professional, definició de llocs i millores retributives, tot això dins d'un pacte general d'empresa després d'un últim any en què s'han reforçat les tasques de negociació per part de l'equip de govern.
Unes tasques que busquen definir i actualitzar les condicions de la mercantil dins del seu propi marc laboral en el seu àmbit de serveis relacionats amb la recollida de residus no perillosos i que donen llum verda a la millora retributiva a tres llocs de treball dins de la mercantil pública; auxiliar netejador-a del servei de neteja d'edificis, els/as operaris/es de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans i les persones responsables de cada servei.
Ha sigut dins de la Comissió de relacions Laborals composta per una representació del Comité d'empresa, una representació del Consell d'Administració i el personal tècnic de direcció, on s'han fet els treballs interns de l'elaboració de les fitxes de cadascun dels llocs de treball, definint i detallant amb criteris exclusivament tècnics les característiques i particularitats de tots ells, seguint amb la informació inicial aportada per cada persona treballadora en uns qüestionaris a aquest efecte.
La proposta d'acord laboral incloent les esmentades millores econòmiques, una vegada pactada amb el Comité d'Empresa, es va aprovar en la sessió del Consell d'Administració del passat 18 de desembre i es farà efectiu en les nòmines del mes gener. A més, l'acord també contempla una millora en el complement per malaltia per al personal emprat afectat en processos oncològics.
Arturo Poquet ha definit aquest pacte com una ‘conquesta’ en la millora de les condicions laborals de treballadors i treballadores de la mercantil pública. Segons ha dit, es tracta “d'un primer acord que reflecteix l'important esforç de totes les parts implicades”.
Per part seua, Isidor Mollà, màxim responsable polític de Benissa Impuls segella amb aquest gran acord un dels seus principals objectius i reptes del mandat. No obstant això, ha dit, “continuarem treballant per a atendre totes les reivindicacions que siguen justes, raonables i proporcionades. Aquest pacte és un viu exemple d'això, ja que hem pogut solucionar reivindicacions històriques dels treballadors i treballadores, el nostre major actiu”. Mollà ha sentenciat les seues declaracions manifestant que “Benissa Impuls contínua en el seu camí de per a poder aconseguir un conveni col·lectiu propi”.