• Ximo Nadal: “Treballem amb criteris de prevenció però serem contundents amb aquelles persones que decidisquen no complir les normes”.

Comença a ser visible als carrers de Benissa el reforç policial de deu agents que es van incorporar fa una mica més d'una setmana. Després d'un intens període de formació a càrrec de comandaments de la Policia Local del municipi, ja s'ha pogut veure a diferents efectius treballant sobre les zones més sensibles; Beniver, Taller d'Ivars, Llotja, la pineda adjacent al camp de futbol, etc.
El regidor de Seguretat Ciutadana, Ximo Nadal ha manifestat que “treballem amb criteris de prevenció però serem contundents amb aquelles persones que decidisquen no complir les normes”. Al marge del ‘toc de queda’, previst en la Comunitat Valenciana a partir de les dotze de la nit, des de l'àrea es recorda que els parcs públics estan tancats, segons indica la normativa de la GVA, a partir de les 23 hores, per la qual cosa els agents podran sancionar a aquelles persones que facen ús fora de l'horari permés.