• Els dos municipis s'uneixen de nou per a desenvolupar accions encaminades a desestacionalitzar la demanda.
• Jorge Ivars: “La primera experiència de col·laboració en l'àmbit turístic va demostrar un èxit sense precedents al qual li donarem continuïtat”.
• Adrián Ruiz: “Creiem fermament en el treball conjunt entre diferents administracions per a impulsar el turisme del nostre territori”.

Fa més de cinc mesos que els departaments de turisme dels ajuntaments de Benissa i Teulada-Moraira es van ajuntar per a desenvolupar una acció de promoció turística sota el lema ‘El nostre racó, la teua destinació’. Un racó mediterrani que es torna a asseure en la mateixa taula amb l'objectiu de conjuminar esforços i desenvolupar iniciatives encaminades a desestacionalitzar la demanda.
Encara que aquesta segona experiència es troba en fase embrionària, ja s'han produït algunes reunions en les quals s'ha començat a treballar sobre diferents productes compartits per tots dos municipis. D'entre les diferents opcions, es destaquen les ofertes relacionades amb el senderisme, el cicloturisme, el trail i el BTT. El màxim responsable de turisme de Benissa, Jorge Ivars, ha reconegut sentir-se il·lusionat per tornar a iniciar un projecte d'aquestes característiques amb el municipi veí. Ivars ha manifestat que “la primera experiència de col·laboració en l'àmbit turístic va demostrar un èxit sense precedents al qual li donarem continuïtat”. Per part seua, l'edil de Teulada-Moraira, Adrián Ruiz, ha volgut reiterar el bon funcionament de l'anterior iniciativa. Ruiz ha reconegut “sentir-se molt a gust treballant amb Benissa”. El regidor de Teulada ha tancat la seua intervenció manifestant que “creiem fermament en el treball conjunt entre diferents administracions per a impulsar el turisme del nostre territori” i ha llançat una invitació als municipis limítrofs per a sumar-se a aquesta proposta.
Segons han declarat des de tots dos departaments, es treballarà baix criteris de governança, fent partícips del projecte a tots els grups d'interés; associacions, empreses i entitats públiques.