• Lorena Ivars: “No permetrem que la crisi sanitària ens impedisca continuar amb les reivindicacions contra la violència de gènere”.
• Un calendari que combinarà iniciatives presencials amb activitat digital en les xarxes socials.

L'Ajuntament de Benissa a través de la regidoria d'Igualtat i en col·laboració amb el Consell d'Igualtat del municipi ha desenvolupat un complet programa d'actes amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència de Gènere. El calendari començarà el dilluns dia 2 amb la instal·lació d'opis contra la violència de gènere distribuïts per tot el municipi. El dijous d'aquesta mateixa setmana, dia 5 es projectarà en la Sala d'actes municipal el curtmetratge ‘No et passarà res’. El dissabte dia 7 es distribuirà en el mercat municipal ‘rodabalcons’ contra la violència entre les 11 i les 13 hores. La setmana següent, el dia 12 comptarem amb una conferència online a càrrec d'Anastasia Téllez Infant on s'exploraran les diferents modalitats de violència de gènere de hui dia. El dissabte 14 Les 9 Muses oferiran un recital de poemes i la pintada d'un mural en el Taller d'Ivars a partir de les set de la vesprada. El 24 a les 11 hores, en el centre cultural tindrà lloc una xarrada "Serveis municipals en matèria de violència de gènere", dirigit a l'alumnat del cicle formatiu d'integració social de l'IES Josep Iborra
Finalment, i per a tancar tot el paquet d'activitats, el dia 25 es projectarà en les xarxes socials municipals un vídeo realitzat per l'alumnat del taller de prevenció de violència de gènere de l'institut. Aquest mateix dia a les 20 h en la Plaça Germans Ivars comptarem amb la performance ‘Surrender’ realitzada per ‘Ruido Rosa’ i la lectura del manifest.
L'edil responsable, Lorena Ivars, ha volgut destacar la gran faena que està realitzant la regidoria en un moment tan complicat com aquest. Ivars ha declarat que “no permetrem que la crisi sanitària ens impedisca continuar amb les reivindicacions del 25N”.