• L'esdeveniment esportiu se celebrarà el cap de setmana del 31 d'octubre en el Club de Golf Ifach de Benissa.

Les instal·lacions del Club de Golf Ifach han sigut el lloc triat per a la presentació de la IV edició del torneig de golf “La Marina d'Ifach”. L'esdeveniment congregarà el dia 31 d'octubre a prop de quaranta golfistes que podran gaudir d'un enclavament privilegiat per a aquesta pràctica esportiva.
Es tracta d'una competició en la modalitat Stableford amb dues categories, una per a cavallers i l'altra per a dames. Els preus per a participar en el torneig són de 15 euros per a socis i 26 euros per a visitants. El muntant inclou un pack de benvinguda i l'accés al còctel durant el lliurament de premis.
El regidor d'esports de l'Ajuntament de Benissa, Adrián Cabrera, ha fet referència a la delicada situació en la qual es troben tots els esdeveniments esportius per la crisi sanitària. Segons l'edil, es presumeixen uns pròxims mesos molt complicats per a totes les categories, tant amateurs com professionals, la qual cosa implicarà un dur colp en la línia de flotació del turisme esportiu. No obstant això, Cabrera ha volgut aclarir que “el torneig compta amb totes les mesures per a garantir la seguretat de les persones participants”. Per part seua, l'edil de Turisme, Jorge Ivars, que també ha acudit a l'acte, ha apostat per continuar mantenint l'agenda ‘NaturSport’ durant l'any vinent amb els corresponents protocols sanitaris. “Si bé és cert que l'escenari general es presumeix complicat, nosaltres hem de continuar treballant per a reforçar la nostra estratègia turística”, ha dit Ivars.