• Taller de Brainstorming amb els portaveus dels grups polítics demà dimarts dia 15 a les 19 hores en la Seu Universitària.

• Es tracta d'una activitat emmarcada dins de l'I Pla d'Acció de Govern Obert 2021-2024.

Demà dimarts 15 de setembre a les 19 hores en la Seu Universitària se celebrarà el ‘Taller de Brainstorming’ en el qual intervindran tots els portaveus dels grups polítics de Benissa. Una reunió emmarcada dins de l'I Pla d'Acció de Govern Obert 2021-2024 que té com a objectiu l'elaboració d'un document de treball a desenvolupar en els pròxims quatre anys en matèria de col·laboració i participació ciutadana.
Aquesta jornada servirà de punt de trobada per a dialogar, debatre i compartir opinions i idees sobre els avanços realitzats des de l'administració local en l'àmbit del Govern Obert, així com espai de reflexió per a proposar determinades línies d'actuació enfocades al foment de l'esperit crític de la ciutadania, a la promoció d'una cultura participativa i a l'acostament institucional en favor dels veïns i l'entorn social.
La regidora responsable de l'àrea, Rosa Lucía Pino, ha volgut agrair a tots els grups representats en el consistori la seua predisposició a participar en l'activitat, destacant la necessitat de continuar reforçant les polítiques d'acció ciutadana des del consens i el diàleg entre totes les formacions polítiques.