Benissa prepara activitats per prevenir la violència contra les dones

L'ajuntament de Benissa, a través de la Regidoria de Benestar Social ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra la Dona, per conscienciar a la ciutadania i tenir present que és una xacra contra la qual hem de lluitar tots i totes per eradicar-la.

Les activitats previstes van començar el passat 3 de novembre amb la realització de tallers dirigits a l'alumnat de quart d'ESO, que es desenvoluparan durant tot el mes, i que finalitzaran el 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra la Dona, amb un acte simbòlic al pati de l'Institut Josep Iborra del municipi.

A més, es penjaran pancartes amb el lema “Si em pegues...no em vols”, en diferents punts de la localitat: alguns edificis municipals i cases particulars.

El dimarts 22 de novembre tindrà lloc la xerrada “Violencia de gènere en els adolescents” a càrrec de Carmen Ivars (formadora de gènere), oberta a tot el públic, i que tindrà lloc a la Sala d'Usos Múltiples de l'IES Josep Iborra a les 19.30 hores.

Finalment, el dissabte 26 de novembre es tancaran les activitats amb la Campanya de Vacunació contra la Violència de gènere, campanya organitzada per l'Associació Matria, a la qual se suma la Regidoria de Benestar Social, amb una taula informativa que s'instal·larà al mercat de 9 a 13 hores.

Cartel eliminacion violencia contra las mujeres