Renovació de senyalística i pintura horitzontal en el Polígon Industrial La Pedrera

• Arturo Poquet: “Continuem realitzant inversions en un dels motors econòmics del nostre municipi”.
• Isabel Bou: “Al llarg dels pròxims mesos presentarem accions enfocades en el Polígon Industrial”.
• La iniciativa se sufragarà amb càrrec a una subvenció de l'IVACE i costarà una mica més de 12.500 euros.

L'Ajuntament de Benissa ha desplaçat hui a part del seu equip de govern al Polígon Industrial La Pedrera per a presentar la renovació de la senyalística i pintura horitzontal, una tasca de la qual s'han encarregat de manera conjunta les regidories de Seguretat Ciutadana i Promoció Econòmica. Aquesta iniciativa es troba emmarcada dins del programa de subvenció de l'IVACE per a l'actualització i adequació de zones industrials. La quantia destinada per a l'acció de pintura i millora de la senyalística supera els 12.500 euros i cobrirà passos de vianants, cedisca el pas, stop, separació de carrils i línies laterals en la totalitat dels carrers de l'espai industrial.
Si bé encara no han volgut avançar detalls sobre les restants parts del projecte, l'alcalde sí que ha buidat dubtes sobre la pàgina web que ja es va anunciar i l'equipament que permetrà reforçar la videovigilància. En el referit al portal d'Internet ha declarat que “en les pròximes setmanes estarem en disposició de presentar-ho”. Per part seua, la tecnologia per a millorar la seguretat “es troba en fase de contractació”, ha dit. El màxim dirigent municipal, que sempre s'ha caracteritzat per una defensa a ultrança de l'empresariat de Benissa, ha declarat que des de l'ajuntament “continuarem realitzant inversions en un dels motors econòmics del municipi”.
La regidora de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Isabel Bou, ha tancat el torn d'intervencions afirmant que “al llarg dels pròxims mesos continuarem presentant accions enfocades en el Polígon Industrial”.