Benissa inicia els treballs per a l'elaboració del III Pla d'Igualtat

• El consistori va començar a implantar aquestes polítiques en el municipi fa més de 20 anys.
• Lorena Ivars: “Hem d'actualitzar i adequar les nostres línies de treball per a continuar impulsant noves polítiques d'igualtat”.

Tot va començar l'any 2000 quan l'Ajuntament de Benissa va decidir posar en marxa la regidoria de la Dona, una àrea que dotze anys més tard passaria a denominar-se tal com la coneixem hui dia, regidoria d'Igualtat. A partir d'aqueix moment es va començar a sembrar la llavor d'un projecte que després de dues dècades té en el seu haver l'elaboració i implementació de dos plans d'igualtat i l'execució real i efectiva de polítiques públiques inclusives en un municipi que ja mantenia un senyal d'identitat pròpia associada a la modernitat, l'oberturisme i la integració.
Hui Benissa fa un pas més per a continuar construint un projecte polític municipal que nasca de la igualtat en anunciar que ja es troba treballant en la primera fase de l'III PMIODH Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de Benissa amb el qual es busca segons ha dit la mateixa regidora, Lorena Ivars, “actualitzar i adequar les nostres línies de treball per a continuar impulsant noves polítiques igualitàries”.
El projecte, que té previst estar elaborat abans que acabe l'any i que experimentarà al llarg de les següents anualitats totes les modificacions i millores que es requerisquen, aspira a trobar aquestes porositats que encara puguen estar pendents de segellar en el pla de les polítiques d'igualtat.
Encara que Ivars no ha avançat massa detalls perquè les tasques es troben en una fase inicial, sí que ha pogut confirmar que el projecte estarà a l'altura de les necessitats i les exigències de la societat benissera en el seu conjunt.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058