Esports presenta un escut únic per a totes les escoles municipals

• Adrián Cabrera: “Continuem treballant per a construir una identitat conjunta en totes les modalitats esportives de Benissa”.
• El nou distintiu contindrà elements de l'escut institucional.

Tot va començar fa més d'un any amb la presentació de la marca ‘Benissa Activa’ amb la qual l'Ajuntament de Benissa i la regidoria d'Esports pretenia, entre altres, unificar tot el projecte esportiu del municipi baix un model únic. Tant és així que des de l'àrea competent es continuen buscant fórmules i estratègies per a establir una línia de treball unitària amb la qual tots els xiquets i xiquetes, independentment de l'esport que practiquen, se senten identificats amb la seua entitat esportiva i amb el seu poble.
‘Esport Base Benissa’ són les tres paraules que destaquen en el distintiu que ha decidit crear el consistori i que ja lluirà en les samarretes dels nostres esportistes a partir de les pròximes setmanes. A més, segons es pot veure en el disseny definitiu, incorporarà diferents elements de l'escut institucional.
Adrián Cabera, màxim responsable de l'àrea, ha volgut aclarir que aquesta nova iniciativa està emmarcada dins del gran projecte ‘Benissa Activa’, ja que pivota sobre la mateixa filosofia de la transversalitat. Tant és així que “l'escut ‘Esport Base Benissa’ ens permet continuar treballant en la construcció d'una identitat conjunta en totes les modalitats esportives de Benissa”.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058