Igualtat impulsa una campanya per a desmitificar 'l'amor romàntic'


• L'alumnat de primer de batxillerat de l'IES Josep Iborra ha participat en el vídeo.
• Lorena Ivars: “L'objectiu d'aquesta acció és continuar desmitificant models de relació nocius vinculats a l'amor romàntic”.

L'Ajuntament de Benissa a través de la regidoria d'Igualtat i en col·laboració amb part de l'alumnat de primer de batxillerat de l'IES Josep Iborra han posat una campanya sota el lema ‘Amor 3.0 loading’. Una iniciativa de conscienciació els objectius de la qual són d'una banda identificar i combatre mites que emboliquen el model d'amor romàntic i per un altre, promoure relacions igualitàries i saludables, especialment entre la població més jove.
D'aquesta manera, estudiants de l'IES ens mostren de manera dinàmica i actual en el context de les xarxes socials comportaments tòxics enfront d'altres positius en les relacions de parella.
Des del consistori volem agrair la gran implicació i col·laboració tant per part del professorat i l'equip directiu de l'institut, com del grup d'alumnes i alumnes que van participar en l'enregistrament, esperant que el missatge arribe al conjunt de la joventut de Benissa.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058