Nova campanya de promoció comercial “Al gener comprar a Benissa té premi”

• Des del consistori es recomana a la ciutadania fer les compres en el comerç local, de manera segura i amb màxima precaució.
• Se sortejaran 3 lots de productes donats per comerços participants.

L'Associació del Comerç i l’empresa de Benissa (ACEB) ha posat en marxa, en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Benissa, a través d'AFIC-CREAMA, la campanya “Al gener comprar a Benissa té premi” que s'iniciarà el pròxim 18 de gener i acabarà a final de mes. Una iniciativa amb la qual es busca fonamentalment la dinamització del consum local durant el mes de gener.
Segons ha expressat la regidora de Comerç, Isabel Bou, per cada compra que es realitze en un dels 48 establiments adherits a la campanya, el comerciant entregarà una participació en el sorteig. A més, ha continuat explicant Bou, el client emplenarà la participació amb les seues dades personals, adjuntarà el tiquet de la compra i el depositarà en l'urna habilitada a aquest efecte.
El sorteig es realitzarà el dilluns 1 de febrer a les 12.30 h en directe a través de Ràdio Litoral Cadena SER i les persones guanyadores podran obtindre productes donats pels propis establiments participants.
A més de l'incentiu de la pròpia campanya, el consistori ha recordat que realitzar les compres en el comerç local és la forma més segura de fer-lo en aquests moments. Així i tot s'ha demanat a la població màxima precaució, prudència i respecte en el compliment de les normes de seguretat fixades en els establiments