Benissa reforça la seguretat en el municipi amb 10 nous agents de policia local

 

• Arturo Poquet: “La seguretat de Benissa és una prioritat absoluta per a aquest equip de govern”.
• Ximo Nadal: “S'incorpora a la plantilla un equip de gent jove amb energia, il·lusió i d'una gran talla professional”.
• Jorge Ivars: “Es tracta del major procés de contractació de policia local de la nostra història”

La sala d'actes dels Cases del Batlle ha acollit a primera hora del matí la presa de possessió de 10 nous agents de policia local interins. Una notícia que ve a confirmar el compromís absolut de l'actual equip de govern per reforçar, augmentar i millorar la seguretat en el municipi de Benissa, tal com es fa des de més d'any i mig. El procés de selecció, en el qual han participat 250 persones, ha durat una mica més de sis mesos i s'ha vist marcat en tot moment per les dificultats i exigències de la crisi sanitària. Segons descriuen els encarregats d'aquest, “ha sigut una tasca complicada que ens ha obligat a anar adaptant-nos de manera contínua”.
A l'acte d'acatament de la Constitució han assistit, a més del personal tècnic municipal, el cap de la Policia Local, Pedro Cobos, el regidor de Seguretat Ciutadana, Ximo Nadal, el de Recursos Humans, Jorge Ivars i l'alcalde, Arturo Poquet.
L'edil responsable de la seguretat a Benissa, Ximo Nadal, s'ha mostrat molt il·lusionat de poder rebre a aquesta nova ‘fornada’ de policies, manifestant que “s'incorpora a la plantilla un equip de gent jove amb energia, il·lusió i d'una gran talla professional”. Per part seua, Ivars, ha volgut començar la seua intervenció agraint a tot l'equip d'empleats municipals la gran faena realitzada durant el procés de selecció, especialment al departament de Recursos Humans. A més ha recordat que “es tracta del major procés de contractació de policia local de la nostra història”. A aquesta afirmació, caldria sumar que des de fa una mica més d'una dècada no es desenvolupa un procediment de selecció de policia local d'aquestes característiques.
Per part seua, el màxim dirigent municipal, Poquet, ha centrat la seua intervenció a donar la benvinguda al grup d'agents recentment ingressats, als quals els ha enviat un missatge clar, “teniu el deure de protegir als ciutadans de Benissa, i jo personalment compte amb vosaltres en aquesta encomiable tasca”. El primer edil ha tancat la seua intervenció recordant que el govern continua complint amb el full de ruta fixat a principi de legislatura. Poquet ha dit que “la seguretat de Benissa és una prioritat absoluta durant aquest mandat”.
D'aquesta forma es confirma que el projecte ‘BenissaSegura’ sobre el qual han pivotat diferents actuacions en el consistori, no és un simple reclam publicitari, sinó una direcció concreta molt definida que té com a objectiu últim continuar ostentant el qualificatiu d'un dels municipis més segurs de la província d'Alacant i de la Comunitat Valenciana.