La regidoria d'Esports presenta la marca ‘Benissa Activa’

• Dissabte que ve dia 7 a partir de les 9 del matí jornada esportiva al voltant de la Plaça Rei Jaume I amb classes de ciclisme de sala, bodypower i activitats infantils.
• Adrián Cabrera: “Benissa Activa és una manera d'entendre la vida a través de l'esport”

Benissa Activa es pot definir des de moltes arestes. Alguns diran que és un model de gestió, uns altres una filosofia de vida i la majoria simplement optaran per reconéixer-lo com un dels grans reptes i desafiaments de l'actual equip de govern en matèria esportiva. A mesura que anem acostant-nos a les diferents iniciatives i actuacions trobarem idees, opinions o conceptes per a referir-nos a un projecte transversal, innovador i revolucionari en el qual el consistori porta treballant una mica més d'un any. Adrián Cabrera, que ho va tindre clar des del primer dia al capdavant de la seua delegació, ha optat per explicar que es tracta “d'una manera d'entendre la vida a través de l'esport”.
Benissa Activa és un projecte que veurà la llum dissabte que ve 7 de novembre a partir de les 9.00 del matí en la Plaça Rei Jaume I i que naix de l'aspiració de crear un espai que represente la importància de l'esport i la salut en el municipi. Una idea que tracta d'impulsar una vida molt més activa, combinant tots els recursos i espais del territori.
Segons ha assenyalat Cabrera, “en una societat en constant canvi, condicionada per l'auge de les noves tecnologies, els alts ritmes de vida i l'escàs temps per a la pràctica esportiva, considerem fonamental establir un marc de reflexió que ens permeta fixar un horitzó sobre el nostre futur com a societat saludable, sostenible i respectuosa amb el medi ambient”. I és que, és precisament aquest, el primer paràgraf de la llarga història que escriurà en els pròxims anys ‘Benissa Activa’.
Per a poder participar en la primera jornada organitzada sota el paraigües de ‘Benissa Activa’ que comptarà amb classes de spinning i bodypower entre altres, caldrà reservar a través de l'app ‘Resasports’. Els grups seran limitats a 20 persones i es respectaran les oportunes normes de seguretat sanitària definides per les autoritats competents.