Benissa presenta la iniciativa de l'I Pla d'Acció de Govern Obert 2021-2024

• L'acte tindrà lloc dijous que ve dia 3 a les 20 hores en Els Cases del Batle.
• S'explicarà la metodologia emprada d'un projecte innovador per al municipi.

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Benissa presenta aquest pròxim dijous dia 3 a les 20 hores en la Sala d'actes dels Cases del Batle la iniciativa de l'I Pla d'Acció de Govern Obert 2021-2024. Un projecte que naix amb l'objectiu de continuar reforçant els valors i principis de la transparència, la participació ciutadana i la rendició de comptes. I és que, en els últims anys ha crescut la necessitat d'establir mecanismes que permeten avançar cap a una comunicació més directa per a fer partícip a la ciutadania de les actuacions i iniciatives dels governs locals.
A la trobada assistiran la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Lucía Pino, l'alcalde, Arturo Poquet, i part del personal directiu de la consultora que està desenvolupant la labor tècnica. A més, s'espera la presència d'un bon nombre de representants d'associacions de diferents àmbits.
L'edil responsable de l'àrea, Pino, ha manifestat “la necessitat d'enfortir els engranatges de participació en un municipi que compta amb un fort teixit associatiu”. Ha tancat la seua intervenció recordant que fa ja alguns mesos el consistori va anunciar la creació del Consell Social de Benissa, la qual cosa demostra que “aquest govern està fent passos de gegant en qüestions de participació ciutadana”.
La cita es desenvoluparà sota estrictes mesures de seguretat sanitària i per a poder assistir serà obligatòria la inscripció a través d'un formulari que es facilitarà des de la mateixa regidoria.